Cortines tallafocs automàtiques per a sectorització d'incendis

Prefire Intisi

Nova generació de tancaments tallafocs tèxtils que romanen totalment ocults fins que es despleguen automàticament a la seva posició d’operació tancant, d’aquesta manera, el sector d’incendis.

Les cortines tallafocs automàtiques PREFIRE INTISI tenen la capacitat de limitar i controlar la propagació del foc, complint amb els estàndards de protecció contra incendis nacional (CTE i RSCIEI) i internacionals (EN) més exigents.

PREFIRE INTISI 7 EI2120

Crear una sectorització d’incendis de grans dimensions ja és tècnicament possible amb les cortines tallafocs automàtiques PREFIRE INTISI 7 EI2120. La seva alta capacitat de resistència al foc conté les flames i gasos calents fins a 1100ºC durant 120 minuts, i redueixen no només la emissió de radiació tèrmica sinó també la transferència de calor, creant una zona segura per a les persones i els béns

M'interessa

PREFIRE INTISI 7 EW120

El disseny innovador de les cortines tallafocs PREFIRE INTISI 7 EW120 permet limitar i controlar les flames i els gasos calents fins a 1100ºC i crear una zona amb radiació tèrmica reduïda fins a 15Kw/m2 durant 120 minuts, afavorint d’aquesta manera la permanència de zones segures durant l’incendi.

M'interessa

PREFIRE INTISI 7 E120

La tecnologia avançada de les cortines tallafocs PREFIRE INTISI 7 E120 milloren dràsticament la seva capacitat de resistència al foc podent limitar amb tan sols un espessor de 0,65mm la propagació del foc i el fum fins a 1100ºC durant 120 minuts

M'interessa

Núcli de control intel·ligent Intisi SI03c

Governa i dota d’intel·ligència el sistema sense fronteres.

M'interessa

Unitat de control intel·ligent MS17

Controla i modula els sistemes garantint l’eficàcia i eficiència.

M'interessa