Contactar amb Prefire

Ajuda i contacte

Localitza a l'especialista PREFIRE més proper.
 

El signe * indica un camp obligatori.

Envia la teva consulta

 
 

Als efectes del que disposa l’ article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, pel que es regula el dret d’ informació en la recollida de dades, l’ informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dins d’ un fitxer titularitat de PREFIRE S.L., amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar respostes de manera adequada a consultes i altres qüestions). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l’ Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de PREFIRE S.L. Vostè podrà exercir els drets d’ accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a PREFIRE S.L., amb adreça al C/INDUSTRIA 30 D POL. IND. LA BOBILA 08320 EL MASNOU, DE BARCELONA, o be, enviar un correu electrònic a: prefire@prefire.es
En el cas que Vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

El signe * indica un camp obligatori.

On som

Central Barcelona

  • Industria, 30 D
    Pol.lígon Industrial La Bóbila
    08320 El Masnou
    Barcelona - Spain
  • T: (+34) 93 540 52 04
  • prefire@prefire.es

Delegación Madrid