Notícies

Jornada tècnica sobre les novetats normatives sobre control de temperatura i evacuació de fums

  • some alt
  • some alt

El passat dimarts 17 de Març de 2015, la Prefire Lamilux Gallery va acollir a les més prestigioses enginyeries de Catalunya durant la jornada tècnica sobre control de fums en cas d'incendis.

L’esdeveniment va demostrar que la gestió dels fums en els edificis és un factor clau de la seguretat contra incendis, ja que el seu eficaç control garanteix la correcta evacuació de les persones, l'eficient actuació dels cossos de bombers i assegura la integritat dels béns.

L'Albert García de Bofarull, Sales Manager de la divisió Prefire Stola, va obrir la jornada presentant les novetats normatives dels sistemes de control de temperatura i evacuació de fums SCTIEF.

L'Elias López, CEO de Prefire i membre del nou subcomitè de normalització CTN 23 FSB va abastar la temàtica sobre Disseny Basat en Prestacions DBP sota el marc normatiu nacional i internacional.

El Marc Pérez, Chief Engineer de la divisió Prefire PCI, va tancar la jornada amb el polèmic punt de la interacció de SCTEH amb ruixadors per a la extinció d'incendis. Va oferir una visió global de com s'ha de solucionar la controvèrsia tècnica com a experts en protecció contra incendis en totes les seves disciplines.

 

Les ponències, d'un elevat contingut tècnic, es van combinar amb escenes pràctiques en els espais Showroom PLG i +ART Workshop que van permetre conèixer per avançat als assistents els innovadors exutoris-airejadors CI-SCTEH i el seu funcionament.