Notícies

Gran acollida de la jornada sobre les novetats normatives de les cortines tallafocs

  • some alt
  • some alt

El passat dimarts 10 de Març de 2015, Prefire va reunir a enginyers, arquitectes i tècnics a l'espai Prefire Lamilux Gallery de la seva seu central de Barcelona per presentar les noves exigències del CTE.

L'éxit de la jornada va posar de manifest les grans possibilitats de les cortines tallafocs com a element de compartimentació d'incendis, a més de les latents inquietuds per part del mercat sobre les seves exigències normatives segons els Codi Tècnic de la Edificació CTE.

La jornada va contar amb la participació d'Intisi qui va oferir una visió de producte desde el rol de fabricant que va possibilitar resoldre els dubtes dels tècnics en aquest àmbit.

I per la seva part, Prefire va oferir una ponència desde un punt de vista de l'enginyeria-instal·ladora de protecció contra incendis.

D'aquesta manera, es van presentar els nous requisits normatius de les barreres tèxtils tallafocs desde diferents òptiques.

Després de la gran acollida d'aquesta jornada a Madrid i Barcelona, Prefire, en col·laboració amb el COITIGV, ha convocat una tercera edició a València el proper dia 21/05/15.

ACCEDIR A LA INFORMACIÓ DE LA JORNADA>>