Notícies

Guia participada per Prefire, rep el reconeixement de Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat ha reconegut la publicació "Guia de manteniment Protecció Passiva (PPCI)", del Clúster de Seguretat Contra Incendis, i participada per Intisi i Prefire, com a Guia tècnica, en el marc de la Llei 3/2010, per resolució del 30 d'octubre de 2015

En concret l'aportació del nostre partner Intisi, ha estat la creació de l'apartat de cortines tallafocs, segons la norma UNEIX 23740-2, i requisits específics de les cortines irrigades i sense irrigar.

Per part nostra, Prefire hem col·laborat en aquesta guia, aportant la nostra experiència com a mantenidor dels sistemes i cortines de Intisi.

Aquesta guia es va presentar recentment, en un acte presencial i en línia, amb més de 150 assistents.

Intisi està compromesa amb l'elaboració de continguts de qualitat i a la millora del sector, darrere d'una major seguretat contra incendis. El reconeixement del treball, per part d'institucions públiques, és un motiu més per a renovar aquest compromís.

La Guia de Manteniment dels sistemes de protecció passiva contra incendis, està disponible per a la seva descàrrega, en el nostre Prefire HUB.