Notícies

Primer curs per a instal·ladors i mantenidors de sistemes de protecció contra incendis

La Cambra de Comerç de Barcelona, amb el recolzament de Prefire i la cofinanciació del Fons Social Europeu, impulsa el primer curs per a joves instal·ladors i mantenidors d'instalacions de protecció contra incendis basats en el nou RD 513/2017 RIPCI.

El curs es va promoure dins de l'estratègia d'emprendiment i treball jove de la Cambra de Comerç de Barcelona, i va comptar amb el suport de Prefire en el seu disseny i la seva impartició.

L'objectiu del curs especialitzat en el sector de la protecció contra incendis, tant en l'àmbit de protecció activa i la protecció passiva, és incentivar als joves a adquirir una formació específica, sota una òptica pràctica, per a poder ocupar-se en les tasques d'instal·ladors i mantenidors de la seguretat contra incendis.

Aquesta formació brindarà la oportunitat a alguns joves a incorporar-se en el món laboral amb una formació especialitzada i una captació que cada dia és més necessària en l'àmbit de la seguretat contra incendis.

"Divulgar i impulsar l'ofici d'instal·lador i mantenidor de sistemes de protecció contra incendis és un dels objectius de Prefire a fi de donar a coneixer l'existènciak d'aquest ofici tan específic, de captar talent, i incentivar la professionalització del sector" - Comenta l'Elías López, CEO de Prefire. "Els tècnics altament especialitzats de Prefire han dedicat temps i esforços a preparar i impartir el curs ja que el veuen com una inversió de futur a mig termini per traçar un camí cap a les noves exigències del RD 513/2017 RIPCI" - Va proseguir l'Elias López.